Menu Sluiten

BSC ook in Scheveningen, Ypenburg en Segbroek

Dit jaar zijn er officieel ook Buurtsportcoaches in Scheveningen, Ypenburg en Segbroek actief. Het totaal komt hiermee op twaalf coaches in verschillende wijken van Den Haag. De belangrijkste taak van de Buurtsportcoaches is een match maken tussen inactieve wijkbewoners met het beweegaanbod in de buurt. Dit gaat over verschillende beweegactiviteiten die toegankelijk zijn voor iedereen ongeacht iemands zijn conditie, financiële situatie of andere omstandigheden/beperkingen. Voor iedereen is er passend aanbod en daar zet de Buurtsportcoach zich ook voor in.

Of het nu gaat om wekelijkse wandelgroepen, yogalessen of eenmalige beweegevenementen. De nieuwe Buurtsportcoaches helpen je iets passends te vinden. Eén van de speerpunten van de Buurtsportcoaches is het bevorderen van inclusiviteit en diversiteit binnen het lokale beweegaanbod. Wij streven ernaar om activiteiten aan te bieden die aansluiten bij de diverse behoeften en interesses van de verschillende wijken. Hierdoor wordt sporten niet alleen een fysieke activiteit, maar ook een leuke ervaring die waarbij je andere wijkbewoners ontmoet.

Met de aanstelling van de Buurtsportcoaches in Scheveningen, Ypenburg en Segbroek kunnen wij uitkijken naar een mooi jaar waarin nog meer mensen in beweging kunnen komen en beweging weer een stukje toegankelijker en meer vanzelfsprekend is binnen Den Haag.

Wil je een afspraak maken bij de Buurtsportcoach in jou wijk? Kijk op de website welke Buurtsportcoach in jou wijk zit of mail naar david@buurtsportcoachdenhaag.nl