Menu Sluiten

Go Go Den Haag!

“Met het project Go Go Den Haag vieren we dat sporten weer kan en mag! We helpen sport- en beweegaanbieders om zo snel mogelijk weer op volle kracht te komen en samen inspireren en activeren we Hagenaars om (weer) structureel te sporten en te bewegen. We faciliteren en ondersteunen de Haagse sportaanbieders met extra aanbod en brengen nieuw en bestaand sportaanbod onder de aandacht van Hagenaars.”

De coronacrisis heeft een enorme impact op de Haagse sport- en beweeginfrastructuur en het sport- en beweeggedrag van ons allemaal. Het afgelopen jaar is er niet tot nauwelijks ruimte geweest om activiteiten te organiseren om samen te bewegen en sport te beleven. De sportdeelname is afgenomen en dat heeft grote gevolgen. Juist nu, in een tijd waarin we ons meer dan ooit realiseren dat voldoende bewegen een voorwaarde is voor een gezonde, veerkrachtige en vitale samenleving. 

Wil jij (weer) in beweging komen, kijk op de website van Go Go Den Haag en doe mee met de beweeg challenges of bekijk het overzicht van beweegactiviteiten bij jou in de buurt.

Voor alle vragen over sporten en bewegen in de wijk kan je contact opnemen met 1 van de 7 Haagse Buurtsportcoaches.