Menu Sluiten

Go Go Den Haag Strippenkaart

Werk aan je gezondheid en kom in beweging met de Go Go Den Haag strippenkaart!

De Haagse Buurtsportcoaches helpen je een activiteit te vinden die echt goed bij je past én bij jou in de buurt is. En omdat samen bewegen nu eenmaal een stuk gezelliger is, brengen we je in contact met mensen die net als jij (weer) in beweging willen komen. Stapje voor stapje, in jouw eigen tempo.   

Met de Go Go Den Haag strippenkaart kies je uit verschillende beweegactiviteiten bij jou in de buurt. Je kunt de activiteiten gratis uitproberen, om te ontdekken wat echt bij jou past. Heb je zes activiteiten gedaan, dan ontvang je een sportief pakket, waarmee je (ook thuis) in beweging kan blijven. 

Wil je meedoen? Meld je dan bij één van de Buurtsportcoaches bij jou in de wijk. Zij vertellen je precies hoe alles werkt en helpen je bij het uitkiezen van activiteiten die bij je passen.