Menu Sluiten

Blijf actief deze zomer

Afgelopen dinsdag was er weer fitness op het Oranjeplein, de deelnemers komen rond 10:00 allemaal tegelijk richting de gymbox lopen, een grote groene ijzeren container met materiaal waar genoeg mee gedaan kan worden. Met goed weer en vooral goede moed wordt er een rondje gedaan met 18 verschillende oefeningen, dit circuit wordt na een welverdiende pauze nog een keer herhaald. De groep bestaat uit veel buurtbewoners, veel komen dan ook te voet naar de activiteit. Na hard werken maar ook gezelligheid gaan de deelnemers weer naar huis, tot volgende week zeggen ze tegen elkaar.

In de zomer is het lekker om buiten actief te blijven. Met het mooie weer op komst is het een uitgelegen kans om aan je gezondheid te werken. Dit kan bij meerdere wandelgroepen in Den Haag maar zo zijn er ook nog een aantal andere (fitness)activiteiten die door blijven gaan. Wil je precies weten wat er te doen is bij jou in de wijk? Neem contact op met de Buurtsportcoach bij jou in de buurt en zie wat er allemaal te doen is of mail naar david@buurtsportcoachdenhaag.nl