Menu Sluiten

Over de Buurtsportcoaches

Lieneke Vos, Buurtsportcoach Bouwlust/Vrederust
Lieneke is sinds mei 2022 actief als buurtsportcoach in Bouwlust/Vrederust. Vanuit verschillende functies, voorheen als psychomotorisch therapeut en (leefstijl)coach is zij erg geïnteresseerd in wat mensen beweegt en motiveert. Ze is ervan overtuigd dat oprecht contact, aandacht voor elkaar, maatwerk en plezier belangrijk zijn om een stapje te zetten richting gezond(er) gedrag.

Vragen en verhalen horen, creatief meedenken, inspireren en adviseren om kleine stappen te maken doe ik graag. 

Dingen doen die plezier geven, gezonde(re) leefstijl, buiten zijn, bewegen en ontmoeting zijn voor mij heel belangrijk! 

Maarten Boot, Buurtsportcoach Moerwijk en Morgenstond.
Maarten werkt sinds 2009 bij Bewegen Werkt als Bewegen Werkt Coach. Naast zijn baan als Bewegen Werkt coach is hij sinds januari 2012 ook testleider FCE en Health-check medewerker. Sinds 1 juni 2015 is hij Buurtsportcoach Sport&Gezondheid in Moerwijk en Morgenstond.

Jay van Veelen, Buurtsportcoach Laak.
Jay is sinds september 2014 in dienst bij zorgorganisatie Florence die samen met de gemeente Den Haag, Mooi Welzijn, HVV Laakkwartier en Hadoks de Buurtsportcoach in Laak mogelijk maken. Het doel van Jay is om de bewoners van Laak aan het bewegen te krijgen en te houden!

David van Wilgenburg, Buurtsportcoach Rivierenbuurt/Stationsbuurt.
Sinds juli 2021 is David de nieuwe Buurtsportcoach voor de Rivierenbuurt en Stationsbuurt. Hij heeft de opleiding Sportkunde gevolgd aan de Sportcampus in het Zuiderpark. Naast bezig te zijn als Buurtsportcoach houdt David zelf ook veel van bewegen. Zo doet hij aan fitness en calisthenics (trainen met je lichaamsgewicht).

Iris de Groot, Buurtsportcoach Transvaal.
Iris kent de gezondheidsvoordelen van regelmatig bewegen goed en ze enthousiasmeert en motiveert andere vrouwen graag om meer in beweging te komen. Daarmee wil zij de gezondheid van de wijk bevorderen. Zelf heeft zij jarenlang gevoetbald en is nu nog regelmatig in de sportschool te vinden bij zowel de fitness als de diverse groepslessen.

Martin Breas, Buurtsportcoach Schilderswijk.
Als Buurtsportcoach voor volwassenen maak ik sinds 2021 deel uit van het BSV team en ben ik verantwoordelijk voor het sport- en beweeg programma gericht op volwassenen.
Zelf heb ik jarenlang gebasketbald, doe aan fitness, fiets veel en loop regelmatig hard. Daarnaast geef ik verschillende groepslessen zoals spinning, yoga, pump en Hiit en ben al ruim 15 jaar fitness instructeur. Vanuit mijn passie voor bewegen en gezondheid zorg ik er voor dat iedereen net zo veel plezier beleeft met sporten als ikzelf. Iedereen beweegt op zijn eigen niveau en vindt zijn of haar uitdaging daarin, het is voor mij mooi om dit proces te begeleiden en samen met het BSV team te zorgen voor fitte, gezonde en blije deelnemers.