Menu Sluiten

Over de Buurtsportcoaches


Casy el Bouhnani, Buurtsportcoach Rivierenbuurt/Stationsbuurt en Bouwlust/Vrederust.
Casy is sinds januari 2020 actief als Buurtsportcoach in de Rivierenbuurt/Stationsbuurt en sinds juli 2020 ook in Bouwlust en Vrederust. Ze weet als geen ander wat regelmatig bewegen doet voor lichaam en geest en wil anderen daar graag bij helpen. Haar doel als Buurtsportcoach is mensen een stap verder te helpen om hun doelen te behalen door letterlijk in beweging te komen.
Zelf doet zij ook veel aan beweging, ze gaat regelmatig naar de fitnessschool en volgt zelf al jaren BBB lessen. Ook is zij een grote fan van hiken.

Maarten Boot, Buurtsportcoach Moerwijk en Morgenstond.
Maarten werkt sinds 2009 bij Bewegen Werkt als Bewegen Werkt Coach. Naast zijn baan als Bewegen Werkt coach is hij sinds januari 2012 ook testleider FCE en Healthcheckmedewerker. Sinds 1 juni 2015 is hij buurtsportcoach Sport&Gezondheid in Moerwijk en Morgenstond.

Jay van Veelen, Buurtsportcoach Laak.
Hij is sinds september 2014 in dienst bij zorgorganisatie Florence die samen met de gemeente Den Haag, Mooi Welzijn, HVV Laakkwartier en Hadoks de Buurtsportcoach in Laak mogelijk maken. Het doel van Jay is om de bewoners van Laak aan het bewegen te krijgen en te houden!

Mirjam Abdulrazak, Buurtsportcoach Schilderswijk.
Haar achtergrond is di√ętiste. Alles over gezonde leefstijl wil zij graag overbrengen op anderen. Mirjam beweegt zelf ook graag, bewegen is haar grootste passie! Zij geeft ook met veel plezier groepslessen zoals Bodypump, Spinning, Aerobics en Fitness.

Iris de Groot, Buurtsportcoach Transvaal.
Iris kent de gezondheidsvoordelen van regelmatig bewegen goed en ze enthousiasmeert en motiveert andere vrouwen graag om meer in beweging te komen. Daarmee wil zij de gezondheid van de wijk bevorderen. Zelf heeft zij jarenlang gevoetbald en is nu nog regelmatig in de sportschool te vinden bij zowel de fitness als de diverse groepslessen.